Vervolg na succesvolle pilot Personal Training in KNZB-bad

Oscar van Hoof

Personal training

Afgelopen zomerperiode hielden we een pilot ‘personal training’ in het KNZB-bad in Zeist. Vanwege de vele positieve reacties van de deelnemers en hun vraag naar meer, geven wij hier een vervolg aan.

Tijdens deze persoonlijke één-op-één trainingen, verzorgd door onze ervaren trainer Wesley Beck, hebben de deelnemers hard gewerkt aan hun eigen vastgestelde doelstelling. Wesley zorgt voor begeleiding en een speciaal trainingsprogramma gericht op het persoonlijke doel van de zwemmers. Door de privélessen, ervaarden de zwemmers snellere voortgang van hun doelstellingen en dus een succesvol trainingsresultaat.

Ook personal training via Mijnzwemcoach?

Of je nu een beginnende of een ervaren zwemmer bent, of dat je wilt gaan voor het snelste resultaat; Mijnzwemcoach biedt personal training (privé lessen) aan in ons KNZB-bad in Zeist. De intensieve één-op-één begeleiding zorgt niet alleen voor een effectieve training, maar geeft je ook de vrijheid om aan jouw eigen specifieke aandachtspunten te werken. De trainer maakt speciale trainingen gericht op jouw doel.

Voorafgaand aan de trainingen geef je via het inschrijfformulier aan wat jouw doelstelling en zwemervaring is. Daarmee wordt een schema op maat gemaakt. Hierdoor krijg je als zwemmer de zwemtechniek sneller onder de knie.

Heb jij ook een zwemuitdaging?

Vind hier de aanmeldlink voor deze Personal Trainingslessen in Zeist.

Hoe sneller je je opgeeft, hoe meer keuze voor dag en tijdstip je nog hebt!

Voordelen van Personal Training:

  • In je eigen tempo aan de slag;
  • Stel samen met de trainer een verbeterplan op: leer de borstcrawl of verbeter je techniek specifiek op bijvoorbeeld een betere stuwing of catchfase;
  • Apart gedeelte van het zwembad (privébaan) voor jouw lessen;
  • Onze coaches werken met veel plezier aan jouw progressie;
  • Bij je eerste personal trainingsles ontvang je een Mijnzwemcoach-bidon en -badmuts.

Inhoud personal training:

  • Lesduur 1 uur;
  • €70,- per privéles van 60 minuten;
  • Lessen verzorgd in het KNZB- bad in Zeist (of in overleg op locatie naar keuze).