ZWEM. het boek van Suzanne Brummel

Suzanne Brummel

zwemboeken

Nu beschikbaar in de webshop: Een gesigneerde versie van hét zwemboek van 2020: ZWEM.

ZWEM. is als de personal coach in boekvorm die je wegwijs maakt in de zwemsport en die je leert beter, sneller en efficiënter te zwemmen. Een boek dat je helpt bij het verbeteren van je zwemtechniek, open water skills en manier van trainen. Verder vind je er theorie achter bepaalde technieken, verschillende trainingsoefeningen, trainingsschema’s, do’s en don'ts, tips van pro’s, recepten, en nog veel meer.

Suzanne Brummel (voormalig Nederlands kampioen Open Water zwemmen en sportblogger) over haar boek: "Of je nu twaalf jaar oud bent, tegen de zeventig loopt, een beginner of juist gevorderde bent: dit boek is als de personal coach die je wegwijs maakt in de zwemsport en die je leert beter, sneller en efficiënter te zwemmen.

Zwemmen is een van de beste manieren om af te vallen, aan je conditie te werken, blessures te verlichten en tot rust te komen. En zwemmen is vooral heel erg leuk.

Leer de basis van de borstcrawltechniek, manieren om efficiënter te trainen en wat je het beste kunt eten voor en na het zwemmen. Ook is er een speciaal hoofdstuk over openwaterzwemmen. Het boek voor iedere sporter en bankhanger die graag in beweging wil komen".


Dit boek bevat:

  • Do's & Dont's
  • Borstcrawl voor beginners
  • Tips van pro's
  • Bijdrage van Maarten van der Weijden
  • Recepten
  • Openwaterkatern


Verbeter je zwemtechniek!

Suzanne: “ZWEM. sluit perfect aan bij de trainingsschema's en borstcrawlcursus van Mijnzwemcoach. Daarom ben ik heel blij dat ZWEM. nu ook verkrijgbaar is via de Mijnzwemcoach webshop. Een ideale aanvulling als je het mij vraagt op de cursussen, (online) trainingen en clinics die bij Mijnzwemcoach te volgen zijn, leuk voor jezelf of om cadeau te geven en nog dieper die zwembubble in te duiken”

Koop hier het boek ZWEM. van Suzanne van Brummel voor 22,-, met handtekening én een Mijnzwemcoach badmuts.

Suzanne Brummel is voormalig Nederlands kampioen Open Water Zwemmen, studeerde Economie, Bestuur & Management en heeft haar eigen bedrijf en website www.suzannebrummel.com. Naast zwemmen is ze ook fervent hardloper. Door Women's Health werd ze genomineerd als Fitfluencer van het jaar. Haar motte: beleef, beweeg, bereik.”